2013-12-21 10:52:14• hírek • Szatmár.ro

Ifjú tehetségeké volt a színpad

Közel kilencven tehetséges fiatal zenész lépett fel a Netmusic School by Roland évzáró koncertjén.

A Netmusic amellett, hogy Erdély legnagyobb online hangszerkereskedése, komoly hangsúlyt fektet a tehetségek képzésére, a jövő nagy zenészeinek oktatására. A Dana Kereskedelmi köpontban található Netmusic School by Roland zeneiskolában kicsik és nagyok egyaránt elsajátíthatják a legtöbb hangszer megszólaltatásának művészetét, profi oktatók segítségével. Ők ráadásul forradalmi módszereket alkalmaznak, amelyeknek köszönhetően gyorsan és hatékonyan lehet megtanulni gitározni, zongorázni, dobolni vagy éppen énekelni, de az iskolában a tehetséges lemezlovasok is fejleszthetik tudásukat.

A péntek délután megtartott évzáró koncerten közel kilencven fiatal zenész lépett színpadra, s mutatták meg, hogy mit tanultak az elmúlt hónapokban. Először a zeneiskola Sárközüjlaki "szárnya" lépett fel, majd következtek a szatmáriak: előbb az izgő-mozgó és nagyon izguló kicsik, majd később a nagyobban léptek színpadra. A szülők pedig csodálattal figyelték a gyermekek produkcióit.

A fellépő fiatalokat a Télapó meg is ajándékozta, a tanárok pedig egy elismerő oklevelet adtak át a tanulóknak, ezzel is elismerve a sok órányi gyakorlást és munkát, amit tehetségük kibontakoztatására fordítottak.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: